VÅRE HJEM

Våre hjem er fordelt i tre kommuner

  • Lier: Villa Skaar Sylling (igjen fordelt på Villa Skaar og Villa Eplehagen)
  • Jevnaker: Villa Skaar Jevnaker
  • Øvre Eiker: Villa Skaar Vestfossen

Hovedkontoret, Skaar Omsorg, ligger også i Sylling.

skaar_emblem
VillaSkaar_Sylling_logo_dark_bg_600px_RGB
VillaSkaar_Jevnaker_logo_dark_bg_600px_RGB
VillaSkaar_Vestfossen_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar har vært drevet i fire generasjoner siden Olav Skaar etablerte driften i 1958. Her har vi 32 rom fordelt på flere underavdelinger. Villa Eplehagen ligger 300 meter fra Villa Skaar og ble åpnet i 2007. Dette er en koselig, liten avdeling med 12 rom. Begge steder ligger i tettstedet Sylling i Lier kommune.

En times kjøring nord for Oslo, på Hadeland, tilbaketrukket i Nordmarkas ytterkant ligger Villa Skaar Jevnaker. Her er det en rolig og fredfylt stemning i naturskjønne og hjemmekoselige omgivelser. Villa Skaar Jevnaker (tidligere Søster Ninas sykehjem) har tatt i mot beboere her siden 1951.

Villa Skaar Vestfossen har tilbud om bolig med heldøgns omsorg. Hjemmet ligger på Vestfossen i Øvre Eiker kommune, og har vært i drift siden 1993. Hjemmet ble ervervet av Skaar Omsorg i desember 2016, og er kjedens tredje sykehjem.

Vi har et meget stabilt personale her med god fagkompetanse i forhold til mennesker med fysiske og psykiske omsorgsbehov. Vi har lang erfaring i forhold til mennesker med demens og med psykiske sykdommer.