Vi søker etter omsorgsfulle helsefagarbeidere til tilkalling både dag, kveld og natt.

 

Vi søker omsorgsfulle og positive helsefagarbeidere til tilkalling både dag, kveld og natt.

Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig fire sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem

Vårt nyeste hjem ligger i Vestfossen. Hjemmet har en meget sentral beliggenhet med kort avstand til Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg og byene i Vestfold. Villa Skaar Vestfossen har 28 plasser fordelt på tre avdelinger. Ordinær avdeling og skjermet avdeling er i 1. etg, mens forsterket avdeling er i underetasjen. Alle beboere har enerom. Hjemmet fremstår som intimt og hjemmekoselig, og storstua er vårt naturlige samlingspunkt. Kjøkkenet ligger vegg i vegg med stua, så det er kort vei fra produksjon til rettene står på bordet. Huset blir også fylt av deilig matlukt når kokkene setter i gang. Det er med på å skjerpe appetitten. Vi har et trygt og tilpasset utemiljø med lett adkomst til fine uteplasser, som vi flittig benytter hele året. Vi har eget lysthus og bålpanne står til disposisjon for beboere og besøkende.

 

Vi søker etter omsorgsfulle helsefagarbeidere til tilkalling både dag, kveld og natt.

Den viktigste jobben hos oss er å skape gode øyeblikk i hverdagen, det ønsker vi at du skal bidra til. Vi driver ikke med «oppbevaring», og vi ønsker medarbeidere som er genuint interessert i eldreomsorg.

I tillegg til omsorg er det viktig at du er ansvarsbevisst, selvstendig, har godt humør og gode samarbeidsevner. Ditt bidrag inn i arbeidsmiljøet vil være vel så viktig som hvordan du er ovenfor våre beboere. Når alle arbeider sammen mot felles mål så skaper vi resultater.

Stillingen krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk. Fremmedspråklige søkere må ha arbeids- og oppholdstillatelse, samt gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper (norsk 3 eller høyere). Vi har også vår egen norskprøve som må bestås.

For søkere utenfor lokalområdet er det en stor fordel med førerkort og egen bil.

Hos oss er det mulighet for personlig utvikling og ansvarsoppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, samt et godt og trivelig arbeidsmiljø.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i et faglig spennende og godt arbeidsmiljø.

 

Søknad og CV kan sendes til bestyrer Inger-Lise Haare på bestyrervsv@villaskaar.no – Merk mailen med «Jeg vil jobbe som tilkallingsvikar hos dere»

Ved spørsmål, ring Inger-Lise Haare på 95 52 54 54.