fbpx

PÅRØRENDE

Familynet – vår pårørendeportal

Familynet er vårt kommunikasjonsverktøy med våre pårørende. Når ny beboer blir registrert inn hos oss, så sender vi en invitasjon på epost til beboerens hovedpårørende. Ved å akseptere invitasjonen så får man tilgang til en egen side som er opprettet for beboeren.

Det er kun hovedpårørende som vi har anledning til å invitere inn, men hovedpårørende kan selv invitere inn flere familiemedlemmer og venner. 

Hva finner du i Familynet?

Chat

Her kan pårørende, beboer og pleiepersonell skrive meldinger til hverandre, samt dele bilder og filmer. 

Kalender

Her kan pårørende legge inn når de kommer på besøk. Vi han legge inn når vi har ulike aktiviteter og arrangementer, eller når beboer skal på ut på tur. Vi legger også inn timer hos spesialst. 

Meny

Vi legger vår meny inn kalenderen slik at man til en hver tid ser hva som kommer fra kjøkkenet. 

Media

Her kan vi og pårørende legge inn bilder og filmer. På denne måten kan vi ha et digitalt fotoalbum å bla i.

Fellesmeldinger

Viktige fellesmeldinger fra sykehjemmet kommer direkte inn i chaten på beboersiden. 

Lifebook

Her kan pårørende legge inn viktig informasjon om beboerens livsløp. Det kan være sentrale hendelser som bryllupp, komfirmasjoner, fødsler m.m. og dette kan igjen knyttes opp til bilder og filmer.

Her kan man legge inn tidligere arbeid, interesser, hobbyer, bosteder, biler man har hatt og mye mer, og til alt det kan det legges inn datoer, bilder og mer informasjon.

Det kan legges inn linker til favorittfilmer og musikk, slik at vi kan spille dette for beboer.

Viktige mennesker i livet til beboeren kan også legges inn med bilde og informasjon. 

Desto mer informasjon vi får her, desto mer har vi å snakke med beboer om, og dette kan igjen skape grunnlaget for mange hyggelige mimrestunder.