VÅRE HJEM

Våre hjem er fordelt i følgende kommuner

  • Lier: Villa Skaar Sylling (igjen fordelt på Hovedhjemmet, Villa Eplehagen og Villa Skaar Frogner)
  • Jevnaker: Villa Skaar Jevnaker
  • Øvre Eiker: Villa Skaar Vestfossen
  • Oslo: Villa Skaar Kajalund
  • Eidsvoll: Villa Skaar Bøn og Villa Skaar Valstad

Hovedkontoret, Skaar Omsorg, ligger også i Sylling.

skaar_emblem
VillaSkaar_Sylling_logo_dark_bg_600px_RGB
VillaSkaar_Jevnaker_logo_dark_bg_600px_RGB
VillaSkaar_Vestfossen_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar har vært drevet i fire generasjoner siden Olav Skaar etablerte driften i 1958. På hovedhjemmet har vi 30 rom fordelt på flere underavdelinger.

Villa Eplehagen ligger 300 meter fra Villa Skaar og ble åpnet i 2007. Dette er en koselig, liten avdeling med 12 rom. Begge steder ligger i tettstedet Sylling i Lier kommune.

En times kjøring nord for Oslo, på Hadeland, tilbaketrukket i Nordmarkas ytterkant ligger Villa Skaar Jevnaker. Her er det en rolig og fredfylt stemning i naturskjønne og hjemmekoselige omgivelser. Villa Skaar Jevnaker har tatt i mot beboere her siden 1951.

Villa Skaar Vestfossen ligger på Vestfossen i Øvre Eiker kommune, og har vært i drift siden 1993. Hjemmet ble et Villa Skaar hjem i desember 2016, og er kjedens tredje sykehjem.

Vi har et stabilt personale med god fagkompetanse i forhold til mennesker med fysiske og psykiske omsorgsbehov.

VillaSkaar_Kajalund_logo-blue
VillaSkaar_B├©n_logo-blue
VillaSkaar_Valstad_logo-blue

Villa Skaar Kajalund ligger sentralt i Bydel Ullern i Oslo, et steinkast fra CC Vest. Villa Skaar Kajalund ble en del av Villa Skaar i januar 2019. Etter overtakelsen startet vi opp en omfattende oppussing av hjemmet. Målet var å skape et hjemmekoselig lite hjem med lune omgivelser og grønne uteområder. Vi bygde også opp et eget kjøkken i hjemmet, hvor dedikerte kokker lager hjemmelaget mat fra bunnen av.

Villa Skaar Bøn ligger i rolige, landlige omgivelser i Eidsvoll kommune.  Huset er bygget med et atrie som hage midt i huset, hvor beboere kan kose seg om sommeren med fontene og vakre blomster. Vi har også en terrasse med god solgang. Vi tilbyr totalt 25 rom, og er opptatt av at det skal være hjemmekoselig hos oss. Vi har romslige stuer, her samles vi til hyggelige og smakfulle måltider, aktiviteter og felles hygge.

Villa Skaar Valstad ligger i et villa strøk på Eidsvoll Verk i Eidsvoll kommune. Sykehjemmet har 28 rom fordelt på 2 avdelinger. Vi er opptatt av enkeltindividet og ønsker å skape et best mulig tilbud til den enkelte ut i fra hans eller hennes behov. Hos oss har vi en stor solrik terrasse og gode utemuligheter. Vi har kort vei til Eidsvollsbygningen, turområder i skog og mark, Hurdalssjøen og et lite handelssentrum ligger like i nærheten.

VillaSkaar_Frogner_logo_black-3

Villa Skaar Frogner ligger landlig til på Egge i Lier kommune, med utsikt over Lierdalens grønne kulturlandskap og med en liten elv klukkende i bakgrunnen.

Frogner ble bygget som sykehjem i 1921 og er senere blitt bygd på flere ganger. Det opprinnelige herskaplige uttrykket er beholdt, og stedet fremstår som veldig idyllisk og hjemmekoselig.