fbpx

VÅRE HJEM

Våre hjem er fordelt i følgende kommuner

  • Lier: Villa Skaar Sylling og Villa Skaar Frogner
  • Jevnaker: Villa Skaar Jevnaker
  • Øvre Eiker: Villa Skaar Vestfossen
  • Oslo: Villa Skaar Kajalund
  • Eidsvoll: Villa Skaar Bøn og Villa Skaar Valstad
  • Lunner: Villa Skaar Lunner 

Hovedkontoret, Skaar Omsorg, ligger også i Lier.

skaar_emblem

REGION VEST

VillaSkaar_Sylling_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar Sylling har vært drevet i fire generasjoner, siden Olav Skaar etablerte driften i 1958. Hjemmet ligger landlig til øverst i Lier med en vakker utsikt over Tyrifjorden. Vi har flotte uteområder som blir mye brukt både om sommeren og om vinteren. I Sylling kan vi ha inntil 25 beboere fordelt på flere underavdelinger.

VillaSkaar_Frogner_logo_black-3

Villa Skaar Frogner ligger landlig til på Egge i Lier kommune, med utsikt over det grønne kulturlandskapet i Lierdalen og med en liten elv som klukker i bakgrunnen. Frogner ble opprinnelig bygget som et sykehjem i 1921 og har senere blitt utvidet flere ganger. Hjemmet gjennomgikk en omfattende renovering i 2020, og det opprinnelige herskaplige uttrykket er bevart. Resultatet er et moderne, idyllisk og hjemmekoselig hjem.

VillaSkaar_Vestfossen_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar Vestfossen ligger i Vestfossen, i Øvre Eiker kommune, og har vært i drift siden 1993. Hjemmet ble en del av Villa Skaar-familien i desember 2016 og er det tredje sykehjemmet i kjeden.

Vi har et stabilt personale med god fagkompetanse når det gjelder å ivareta mennesker med både fysiske og psykiske omsorgsbehov.

VillaSkaar_Kajalund_logo-blue

Villa Skaar Kajalund ligger sentralt i Bydel Ullern i Oslo, bare et steinkast unna CC Vest. Hjemmet ble en del av Villa Skaar i januar 2019. Etter overtagelsen initierte vi en omfattende oppussing av hjemmet. Målet var å skape et hjemmekoselig sted med varme omgivelser og grønne uteområder. Vi har også etablert et eget kjøkken i hjemmet, hvor dedikerte kokker lager hjemmelaget mat fra bunnen av.

REGION NORD

VillaSkaar_Jevnaker_logo_dark_bg_600px_RGB

En times kjøring nord for Oslo, på Hadeland, tilbaketrukket i Nordmarkas ytterkant, finner du Villa Skaar Jevnaker. Her råder en rolig og fredfull atmosfære i naturskjønne og hjemmekoselige omgivelser. Villa Skaar Jevnaker har tatt imot beboere her siden 1951.

VSL Blå og grøntstandard

Villa Skaar Lunner ligger på en høyde med utsikt over Kalvsjtjernet, ligger vårt nyeste medlem i kjeden. Her har det blitt drevet sykehjem i over 40 år under regien av Lunner kommune før Villa Skaar kjøpte bygget i 2021.

VillaSkaar_B├©n_logo-blue

Villa Skaar Bøn ligger i rolige, landlige omgivelser i Eidsvoll kommune. Huset er designet med et atrium som en hage midt i bygningen, der beboerne kan nyte sommeren med fontener og vakre blomster. Hjemmet består av flere små, skjermede enheter og egner seg godt for beboere som trenger et lite og stabilt miljø.

VillaSkaar_Valstad_logo-blue

Villa Skaar Valstad ligger i et villastrøk på Eidsvoll Verk i Eidsvoll kommune. Sykehjemmet har 28 rom fordelt på 2 avdelinger. Vi legger stor vekt på individet og ønsker å skape et best mulig tilbud som tilpasses den enkeltes behov. Hos oss har vi en stor og solrik terrasse samt gode utemuligheter. Vi har kort avstand til Eidsvollsbygningen, turmuligheter i skog og mark, Hurdalssjøen, og et lite handelssentrum som ligger like i nærheten.