fbpx

VÅRE HJEM

Våre hjem er fordelt i følgende kommuner

  • Lier: Villa Skaar Sylling og Villa Skaar Frogner
  • Jevnaker: Villa Skaar Jevnaker
  • Øvre Eiker: Villa Skaar Vestfossen
  • Oslo: Villa Skaar Kajalund
  • Eidsvoll: Villa Skaar Bøn og Villa Skaar Valstad

Hovedkontoret, Skaar Omsorg, ligger også i Lier.

skaar_emblem

REGION SYD

VillaSkaar_Sylling_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar Sylling har vært drevet i fire generasjoner siden Olav Skaar etablerte driften i 1958. Hjemmet ligger landlig til øverst i Lier med vakker utsikt over Tyrifjorden. Hjemmet har flotte uteområder som blir mye brukt både sommer og vinter. I Sylling har vi 30 rom fordelt på flere underavdelinger.

VillaSkaar_Frogner_logo_black-3

Villa Skaar Frogner ligger landlig til på Egge i Lier kommune, med utsikt over Lierdalens grønne kulturlandskap og med en liten elv klukkende i bakgrunnen. Frogner ble bygget som sykehjem i 1921 og er senere blitt bygd på flere ganger. Hjemmet ble totalrenovert i 2020 og det opprinnelige herskaplige uttrykket er beholdt. Hjemmet fremstår som moderne, idyllisk og hjemmekoselig.

VillaSkaar_Vestfossen_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar Vestfossen ligger på Vestfossen i Øvre Eiker kommune, og har vært i drift siden 1993. Hjemmet ble et Villa Skaar hjem i desember 2016, og er kjedens tredje sykehjem.

Vi har et stabilt personale med god fagkompetanse i forhold til mennesker med fysiske og psykiske omsorgsbehov.

VillaSkaar_Kajalund_logo-blue

Villa Skaar Kajalund ligger sentralt i Bydel Ullern i Oslo, et steinkast fra CC Vest. Villa Skaar Kajalund ble en del av Villa Skaar i januar 2019. Etter overtakelsen startet vi opp en omfattende oppussing av hjemmet. Målet var å skape et hjemmekoselig lite hjem med lune omgivelser og grønne uteområder. Vi bygde også opp et eget kjøkken i hjemmet, hvor dedikerte kokker lager hjemmelaget mat fra bunnen av.

REGION NORD

VillaSkaar_Jevnaker_logo_dark_bg_600px_RGB

En times kjøring nord for Oslo, på Hadeland, tilbaketrukket i Nordmarkas ytterkant ligger Villa Skaar Jevnaker. Her er det en rolig og fredfylt stemning i naturskjønne og hjemmekoselige omgivelser. Villa Skaar Jevnaker har tatt i mot beboere her siden 1951.

VillaSkaar_B├©n_logo-blue

Villa Skaar Bøn ligger i rolige, landlige omgivelser i Eidsvoll kommune.  Huset er bygget med et atrie som hage midt i huset, hvor beboere kan kose seg om sommeren med fontene og vakre blomster. Hjemmet består av flere små skjermede enheter, og egner seg godt for beboere som trenger et lite og stabilt miljø. 

VillaSkaar_Valstad_logo-blue

Villa Skaar Valstad ligger i et villa strøk på Eidsvoll Verk i Eidsvoll kommune. Sykehjemmet har 28 rom fordelt på 2 avdelinger. Vi er opptatt av enkeltindividet og ønsker å skape et best mulig tilbud til den enkelte ut i fra hans eller hennes behov. Hos oss har vi en stor solrik terrasse og gode utemuligheter. Vi har kort vei til Eidsvollsbygningen, turområder i skog og mark, Hurdalssjøen og et lite handelssentrum ligger like i nærheten.