VÅRE HJEM

Våre hjem er fordelt i følgende kommuner

  • Lier: Villa Skaar Sylling (igjen fordelt på Hovedhjemmet, Villa Eplehagen og Villa Skaar Frogner)
  • Jevnaker: Villa Skaar Jevnaker
  • Øvre Eiker: Villa Skaar Vestfossen
  • Oslo: Villa Skaar Kajalund

Hovedkontoret, Skaar Omsorg, ligger også i Sylling.

skaar_emblem
VillaSkaar_Sylling_logo_dark_bg_600px_RGB
VillaSkaar_Jevnaker_logo_dark_bg_600px_RGB
VillaSkaar_Vestfossen_logo_dark_bg_600px_RGB

Villa Skaar har vært drevet i fire generasjoner siden Olav Skaar etablerte driften i 1958. På hovedhjemmet har vi 30 rom fordelt på flere underavdelinger.

Villa Eplehagen ligger 300 meter fra Villa Skaar og ble åpnet i 2007. Dette er en koselig, liten avdeling med 12 rom. Begge steder ligger i tettstedet Sylling i Lier kommune.

En times kjøring nord for Oslo, på Hadeland, tilbaketrukket i Nordmarkas ytterkant ligger Villa Skaar Jevnaker. Her er det en rolig og fredfylt stemning i naturskjønne og hjemmekoselige omgivelser. Villa Skaar Jevnaker har tatt i mot beboere her siden 1951.

Villa Skaar Vestfossen ligger på Vestfossen i Øvre Eiker kommune, og har vært i drift siden 1993. Hjemmet ble et Villa Skaar hjem i desember 2016, og er kjedens tredje sykehjem.

Vi har et stabilt personale med god fagkompetanse i forhold til mennesker med fysiske og psykiske omsorgsbehov.

VillaSkaar_Frogner_logo_black-3
VillaSkaar_Kajalund_logo-blue

Villa Skaar Frogner ligger landlig til på Egge i Lier kommune, med utsikt over Lierdalens grønne kulturlandskap og med en liten elv klukkende i bakgrunnen.

Frogner ble bygget som sykehjem i 1921 og er senere blitt bygd på flere ganger. Det opprinnelige herskaplige uttrykket er beholdt, og stedet fremstår som veldig idyllisk og hjemmekoselig.

Villa Skaar Kajalund er vårt siste sykehjem. Hjemmet ligger sentralt i Bydel Ullern i Oslo, et steinkast fra CC Vest.

Villa Skaar Kajalund ble en del av Villa Skaar i januar 2019. Etter overtakelsen startet vi opp en omfattende oppussing av hjemmet. Målet er å skape et hjemmekoselig lite hjem med lune omgivelser og grønne uteområder. Vi bygger også opp et eget kjøkken i hjemmet, hvor dedikerte kokker skal lage hjemmelaget mat fra bunnen av.