VILLA SKAAR VALSTAD

Villa Skaar Valstad ligger i et rolig villa strøk på Eidsvoll Verk i Eidsvoll kommune. Det ligger sentralt med kort vei fra togstasjon, kun 5 minutter med tog fra Gardermoen og 30 minutter fra Oslo S. men likevel i kort avstand til naturskjønne omgivelser.

Det er drevet sykehjem på Valstad i over 50 år, og her bor man i hjemmekoselige omgivelser. Villa Skaar Valstad ble en del av Villa Skaar i juni 2019.

Sykehjemmet har 28 rom fordelt på 2 avdelinger. Alle rommene har opplegg for TV og trådløst nettverk. Vi tilbyr enerom til alle, men ektepar, søsken eller andre som ønsker, kan få dele rom.

Vi er inndelt i 4 grupper slik at det er faste pleiere den enkelte har å forholde seg til. Dette skaper trygghet, nærhet og trivsel. Vi er opptatt av enkelt individet og ønsker å skape et best mulig tilbud til den enkelte ut i fra hans eller hennes behov.

Beboerrommene våre er møblert, men vi oppfordrer til at den enkelte tar med seg egne møbler og bilder for å gjøre det til sitt eget og mest mulig hjemmekoselig og trivelig. Det å ha kjente og kjære ting rundt seg gir økt trivsel, trygghet og ro.

Hos oss har vi en stor solrik terrasse og gode utemuligheter. Stuen er hjertet i huset hvor vi samles til felles aktiviteter og hygge. Vi har kort vei til Eidsvollsbygningen, turområder i skog og mark, Hurdalssjøen og et lite handelssentrum ligger like i nærheten.

Villa Skaar Bønsbakken er en enebolig beliggende på Bøn i Eidsvoll kommune, dette er en egen avdeling underlagt Villa Skaar Valstad. Denne boligen er tilrettelagt for demente fysisk spreke beboere som har behov for å bo i en liten enhet og er en skjermet, forsterket avdeling med plass til inntil 4 beboere.

Boligen er i 2 etasjer, hjemmekoselig og innbyr til aktiv deltagelse i daglige gjøremål. Den enkelte beboer tilbys enerom med delt stue, kjøkken og bad.

Boligen ligger 5 minutters kjøretur fra Valstad sykehjem, og vegg i vegg med Villa Skaar Bøn. Boligen ligger i landlige omgivelser med kort vei til turområder, lokalt handelssenter og severdigheter.

Bilder fra Villa Skaar Valstad

MØT

VÅRE ANSATTE

Jan Andressen
Kokk, Valstad
Vegard Store
Aktivitør, Valstad
Magnus Brekke
Fysioterapeut, Valstad
Stefan Nesset
Vaktmester, Bøn og Valstad
Paula Maria Tryti
Lege, Bøn og Valstad
Marianne Stenberg
Bestyrer, Villa Skaar Valstad
Marianne er ansvarlig for driften av Villa Skaar Valstad og underavdelingen Bønsbakken 11.
MØT

HOVEDKONTORET (SYLLING)

Richard Skaar Thorsrud
Adm. dir, Skaar Omsorg AS
Richard er fjerde generasjon Skaar og har overordnet ansvar for hele kjeden.
Laila R C Frostad
Regnskapsansvarlig
Laila er regnskapsansvarlig for samtlige Villa Skaar sykehjem og har også ansvar for fakturering.
Anette Øverby
Salgsansvarlig / Key Account Manager
Anette har ansvar for kundeoppfølging, bestilling av plasser, kontrakter, samt salg og markedsføring.

Søk om plass

Ønsker du å søke om plass på egne eller andres vegne? Det gjør du her.

VÅR HISTORIE

MER ENN 50 ÅR MED OMSORG

1965

Valstad Sykehjem ble etablert av familien Valstad

2010

Valstad Sykehjem ble en del av Helseforetaket Incita.

Juni 2019

Valstad Sykehjem ble en del av Villa Skaar i juni 2019. Da begynte også en forsiktig omlegging av driften mot å bli et Villa Skaar hjem.