fbpx

MITT PERSONLIG LØFTE

Min familie har drevet sykehjem i over 60 år, og gjennom fire generasjoner!

Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre sykehjem. Hos oss skal man leve og ha det gøy, og samtidig bli tatt godt vare på.

Vårt slagord er derfor: «Have fun, live well!»

Mange opplever dessverre at møtet med sykehjem blir en tøff opplevelse. På mange sykehjem er det ofte de fysiske primær-behovene, og kun dem, som står i fokus for tilbudet. Tilværelsen handler om å dekke behov for søvn og ernæring, samt å behandle smerte og symptomer. Man opplever ofte at beboerens personlighet og de individuelle særegenhetene utvaskes til fordel for mer universelle og praktiske løsninger. Vi tar avstand fra en slik tenkemåte. Vi ønsker at våre beboere fortsatt skal ivaretas åndelig, samt at individets ønsker og muligheter tas på alvor. Dette handler om at alle, fra ledelse til renholder, ser enkeltmennesket og møter det som menneske og ikke som pasient.

Våre rutiner og verdier har vært dyrket frem over flere generasjoner. Jeg kan derfor forsikrer deg om at vi gjør alt vi kan for at våre beboere skal være i de beste hender.

Med denne unike familiehistorien kan vi derfor trygt si: Villa Skaar – ikke som alle andre sykehjem.

Richard Skaar Thorsrud

Adm. Dir, Skaar Omsorg AS

nyhet