fbpx

Er du sykepleier med engasjement for eldre? 

Vi søker etter autoriserte sykepleiere som kan være tilkallingsvikar til Villa Skaar i Vestfossen.

På Villa Skaar i Vestfossen skal det være godt å bo og godt å jobbe. Vi jobber til en hver tid for at beboerne våre skal ha følelsen at de er hjemme på Villa Skaar. For å få til dette trenger vi medarbeidere som er genuint interessert i å gi de eldre gode dager og god behandling. Og i et hjem er det viktig at alle tar ansvar og jobber godt sammen. Villa Skaars filosofi og verdier står sentralt og når alle arbeider sammen mot felles mål så skaper vi resultater.

Den vi søker etter er derfor både varm, engasjert, ansvarsbevisst og selvfølgelig dyktig i faget. Om du har videreutdanning innen demens og alderspsykiatri eller geriatri vil det kunne være en fordel, men intet krav.

Dagene på jobb hos oss er varierte og du må regne med å få mye ansvar. Vi jobber godt sammen i team og arbeidsmiljøet er varmt og inkluderende.

Stillingen krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne i norsk. Fremmedspråklige søkere må ha arbeids- og oppholdstillatelse, samt gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper (norsk 3 eller høyere). Vi har også vår egen norskprøve som må bestås.

For søkere utenfor lokalområdet er det en stor fordel med førerkort og egen bil.

Hos oss er det mulighet for personlig utvikling og ansvarsoppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, samt et godt og trivelig arbeidsmiljø.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til et faglig spennende og godt arbeidsmiljø.

Spørsmål kan rettes til

Inger-Lise Haare, bestyrer, på tlf 95525454

Søknadsfrist: snarest

CV og søknaden sendes på mail til bestyrervsv@villaskaar.no. Mailen skal merkes med «jeg vil være med på laget som tilkalling sykepleier!»

Skaar Omsorg eier og drifter våre sykehjem. Konsernet eier foreløpig fire sykehjem i det sentrale Østlandsområdet og har spennende visjoner for vekst. Skaar Omsorg drives av Richard Skaar Thorsrud som er fjerde generasjon i bedriften. Vi har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på våre beboere og være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi har et høyt aktivitetstilbud og hjemmelaget mat på alle våre hjem.

Vårt nyeste hjem ligger i Vestfossen. Hjemmet har en meget sentral beliggenhet med kort avstand til Asker, Bærum, Drammen, Kongsberg og byene i Vestfold. Villa Skaar Vestfossen har 28 plasser fordelt på tre avdelinger. Ordinær avdeling og skjermet avdeling er i 1. etg, mens forsterket avdeling er i underetasjen. Alle beboere har enerom. Hjemmet fremstår som intimt og hjemmekoselig, og storstua er vårt naturlige samlingspunkt. Kjøkkenet ligger vegg i vegg med stua, så det er kort vei fra produksjon til rettene står på bordet. Huset blir også fylt av deilig matlukt når kokkene setter i gang. Det er med på å skjerpe appetitten. Vi har et trygt og tilpasset utemiljø med lett adkomst til fine uteplasser, som vi flittig benytter hele året. Vi har eget lysthus og bålpanne står til disposisjon for beboere og besøkende.

 

Vårt slagord er: Have fun, live well .

Slagordet sier noe om vår ambisjon, og henger nøye sammen med vår filosofi: På et sykehjem skal det være gøy! Det betyr at hverdagene skal fylles med spennende aktiviteter og trivsel. På et sykehjem skal man leve godt! Man skal være trygg på at man blir ivaretatt av kompetente og empatiske mennesker, samt at man får sunn og velsmakende mat.

 

Filosofi:

På et sykehjem er man mest frisk!

Vi våger påstanden at det i hovedsak er friske mennesker på sykehjem. Selvsagt har mange opp til flere diagnoser, men vi mener at man allikevel er mest frisk – og minst syk.

Vi opplever at eldreomsorg alt for ofte handler om å holde fokus på sykdom og begrensninger. På sykehjem kan resultatet av dette bli at man ender opp med å behandle symptomer.

Vi mener at man bør rette blikket mot alt det som er friskt hos hver enkelt, og arbeide for å ivareta ressurser og ferdigheter. Vi skal selvsagt forholde oss til, og akseptere, sykdommen, men ikke begrense oss til å behandle symptomer. Smertestillende midler fjerner smerte, men ikke årsaken til smerten. Avførende midler bedrer en treg mage, men kun midlertidig, o.s.v.

Det blir med andre ord viktig å se på årsakene og jobbe forebyggende. Det gjør man bl.a. ved å ta utgangspunkt i alt det som er frisk, og ved å jobbe med trivsel og mental helse. Vi opplever derfor at varierte og spennende aktiviteter, frisk luft, hjemmelaget mat og en hjemmekoselig atmosfære ofte er viktigere enn medisiner. Med dette målet forsøker vi å skape et hjem for våre beboere.

nyhet